Skip to main content
КАРИЕРА

Стани дел од нашиот тим!

Поради нашата континуирана експанзија во потрага сме по млади и прогресивни кандидати кои ќе бидат дел од нашиот тим. Флексибилност, модерна и пријатна работна атмосфера како и можноста за континуирано учење и раст се фундаментите на градење долгорочни односи со нашите вработени.

Истовремено особено го цениме искуството кое е од исклучителна важност на нашата дејност и ги покануваме сите долгогодишни учесници во областа да се приклучат на нашиот тим, а ние ветуваме откривање нови и поинакви кариерни можности.

Апликација

  КОНТАКТ

  Информации

  Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
  Тел: +389 2 311 3160
  Емаил: contact@flc.com.mk
  Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00

  КОНТАКТ

  Информации

  Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
  Тел: +389 2 311 3160
  Емаил: contact@flc.com.mk
  Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00