Skip to main content
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО

Flash Consulting

Водечка иновативна фирма составена од искусни сертфицирани експерти во областа на сметководство и консалтинг.

ЗА НАС

Flash Consulting

Флеш Консалтинг е водечка иновативна фирма лоцирана во Скопје која е составена од искусни сертфицирани експерти во областа на сметководство и консалтинг. Почнувајќи од 1990, нашите услуги за клиенти од различни категории по големина, правна структура и дејност, се доказ за нашиот квалитет и експертиза.

Без разлика дали сте стартап бизнис или долгогодишно етаблирана компанија, ние поседуваме знаење, искуство и вештини за да ги пресретнеме и исполниме вашите потреби и барања.

Земајќи ги во предвид брзиот технолошки напредок и современиoт начин на водење бизнис, секогаш на нашите клиенти да им нудиме ефикасни услуги со користење на технологијата во поглед на комуникација и бизнис решенија. Применуваме софистицирани техники и софтвер кој постојано се надоградува и прилагодува.

УСЛУГИ

Нашиот тим е составен од искусни сертфицирани експерти во област на сметководство и консалтинг

Без разлика дали сте стартап бизнис или долгогодишно етаблирана компанија, ние поседуваме знаење, искуство и вештини за да ги пресретнеме и исполниме вашите потреби и барања.

УСЛУГИ
Нашиот тим е составен од искусни сертфицирани експерти во област на сметководство и консалтинг

Сметководство

Успешното сметководство бара знаење и прецизност, но и креативност и умешност.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Консалтинг

Фокусот на нашиот консалтинг се базира на мерливи и јасни предности за нашите клиенти.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Репортинг

Обезбедување на сите финансиски информации кои се неопходни за донесување одлуки.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Стартап

Нудиме целосна услуга во процесот на регистрација на нова фирми или промени кај веќе постоечки.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

33

Година Искуство

17

Експерти

400

Задоволни клиенти
КОНТАКТ

Информации

Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: +389 2 311 3160
Емаил: contact@flc.com.mk
Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00

КОНТАКТ

Информации

Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: +389 2 311 3160
Емаил: contact@flc.com.mk
Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00