Skip to main content
ЗА НАС

Flash Consulting

Флеш Консалтинг е водечка иновативна фирма лоцирана во Скопје која е составена од искусни сертфицирани експерти во областа на сметководство и консалтинг. Почнувајќи од 1990, нашите услуги за клиенти од различни категории по големина, правна структура и дејност, се доказ за нашиот квалитет и експертиза.

Без разлика дали сте стартап бизнис или долгогодишно етаблирана компанија, ние поседуваме знаење, искуство и вештини за да ги пресретнеме и исполниме вашите потреби и барања.

Земајќи ги во предвид брзиот технолошки напредок и современиoт начин на водење бизнис, секогаш на нашите клиенти да им нудиме ефикасни услуги со користење на технологијата во поглед на комуникација и бизнис решенија. Применуваме софистицирани техники и софтвер кој постојано се надоградува и прилагодува.

Искуство

Опсегот на индустрии од каде што потекнуваат нашите клиенти е широк, што е уште еден индикатор за нашето искуство. Нашите услуги се насочени кон клиенти од следниве сектори:

 • Здравствени услуги
 • Финансиски услуги
 • Авионски превоз
 • Фери агенти
 • Осигурување
 • Приватни школи
 • Едукативни центри
 • Букинг агенти
 • Издавачка дејност
 • Адвокати, Извршители, Нотари
 • Филмска и музичка продукција
 • Туристички агенции
 • Увоз и извоз
 • Трговија
 • Производство
 • Градежништво
 • Агенции за недвижности
 • Шпедиција, транспорт и логистика
 • Храна, пијалоци и кетеринг
 • Активности за забава
 • Организација на настани
 • Хотелиерство
 • ИТ, Телекомуникации, Маркетинг
 • Здравствени услуги
 • Финансиски услуги
 • Авионски превоз
 • Фери агенти
 • Осигурување
 • Приватни школи
 • Едукативни центри
 • Букинг агенти
 • Издавачка дејност
 • Адвокати, Извршители, Нотари
 • Филмска и музичка продукција
 • Туристички агенции
 • Увоз и извоз
 • Трговија
 • Производство
 • Градежништво
 • Агенции за недвижности
 • Шпедиција, транспорт и логистика
 • Храна, пијалоци и кетеринг
 • Активности за забава
 • Организација на настани
 • Хотелиерство
 • ИТ, Телекомуникации, Маркетинг
КОНТАКТ

Информации

Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: +389 2 311 3160
Емаил: contact@flc.com.mk
Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00

КОНТАКТ

Информации

Адр: Франклин Рузвелт 11/5, 1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: +389 2 311 3160
Емаил: contact@flc.com.mk
Раб. Време: Пон. – Пет. 8:00 – 16:00